25 March 2019 12:51:10
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Bod til LFS

Bod til LFS – et alvorligt angreb med forældreorganisationernes integritet, det frivillige arbejde og demokratiet generelt.

”Udtalelserne fra KL på baggrund af arbejdsrettens dom over Landsforeningen for Socialpædagoger (LFS) er et særdeles alvorligt angreb med forældreorganisationernes integritet, det frivillige arbejde og demokratiet generelt”, siger Lars Klingenberg, formand for Forældrenes Landsforening

"Vi forholder os ikke til det faktum, at LFS har fået en bod i arbejdsretten – det er deres bord, ikke vores”, siger Lars Klingenberg, ”men vi forholder os til præmisserne for dommen og de efterfølgende udtalelser fra KL, hvor Københavns Forældreorganisation (KFO) og forældrenes aktiviteter betegnes som styret af LFS. Det beklikker i den grad forældrenes integritet og demokratiske ret til at ytre deres holdning.”

”At man forestiller sig, at en organisation som LFS er så dygtige, at de kan måle sig med de kæmpe ressourcer og kompetencer og det engagement, som samtlige forældre i København tilsammen besidder, er jo helt absurd. Forældrene i København og mange andre steder er temmelig ressourcestærke, hvilket er blevet vist i mange sammenhænge. At forældrene ikke er i stand til at organisere sig og kæmpe for en sag, er en grov underkendelse af interessen for vores børns udvikling”.

”Vi går som landsforening ind i dette netop fordi udtalelserne er principielle, idet de miskrediterer forældrenes og deres demokratiske ret og derfor kan have meget alvorlige konsekvenser for det frivillige forældrearbejde landet over”, fortsætter Lars Klingenberg der afslutningsvis advarer KL om at gøre sig til dommer over forældrenes frivillige arbejde.

Se baggrundsartikel her

 

Lars Klingenberg kan kontaktes på tlf. 70205157

 

2,322,407 Unikke besg