19 March 2019 16:24:16
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Pressemeddelelse - Minimumsdækning fordeler blot elendigheden.

Minimumsdækning fordeler blot elendigheden.Hovedfolder: dorthe2015mindre.jpg

’Venstres forslag om ’minimumsdækning’ fordeler blot elendigheden’ siger Dorthe Boe Danbjørg, formand for FOLA – Forældrenes Landsforening, til Venstres forslag om minimumsdækning.

’Forlaget er jo blot en omfordeling inden for den eksisterende økonomiske ramme, som vil betyde kvalitetsforringelser på andre tider af dagen. Det er absolut ikke en løsning på den generelt manglende omsorg og nærvær, for det kommer til at betyde færre pædagogiske medarbejdere midt på dagen’ siger Dorthe Boe Danbjørg og henviser til Dagtilbudsloven, som netop slår fast at vores dagtilbud er mere end blot pasning – det er også et pædagogisk udviklingstilbud. Det må politikerne gerne forholde sig seriøst til. Skal vi tale om udvikling, så fordrer det at der er tid til nærvær og omsorg og det fordrer et tilstrækkeligt antal pædagogiske medarbejdere hele dagen.

 

’Som forældre bliver vi nødt til at tro på, at sikkerheden er i orden ellers kan vi ikke aflevere  vores børn i vuggestuen eller børnehaven, men Venstres forslag understreger bestemt behovet for minimumsnormeringer.

Venstre fastslår, at vi ikke har penge til minimumsnormeringer. Kigger vi på forskningen, så har vi dokumentation for, at investeringer i de mindste er nogle af de bedste investeringer vi kan gøre som samfund. Så om vi har råd til minimumsnormeringer er et prioriteringsspørgsmål. Jeg mener ikke vi har råd til at lade være med at investere.’ slutter Dorthe Boe Danbjørg.

 

Dorthe Boe Danbjørg kan kontaktes på 26202186

 

Se Venstres udtalelser her http://www.politiko.dk/nyheder/borgerlige-vil-give-alene-paedagoger-selskab

2,318,904 Unikke besg