19 February 2019 16:12:11
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Ny næstformand ved årsskiftet

Hovedfolder: mariehons.jpg

FOLAs næstformand, Einar Gylling Dørup, takker af ved årsskiftet og bestyrelsesmedlem Jakob Lindahl overtager næstformandsposten.

Einar træder tilbage og helliger sig sit job som studieleder på pædagoguddannelsen i Kolding. ’Det har været en svær beslutning, for arbejdet i FOLA har virkelig været spændende og værdifuldt, men også tidskrævende, så derfor har det desværre været nødvendigt at prioritere’ siger Einar Gylling Dørup

’I FOLA har vi været utrolig glade for Einars store indsats, så det er med ærgrelse, at vi siger farvel. Samtidig er vi dog ganske sikre på, at Jakob vil kunne løfte opgaven mindst lige så godt’ siger formand for FOLA, Louise Gjervig Lehn, der glæder sig til samarbejdet med den nye næstformand.

Jakob overtager allerede nu en del af Einars arbejdsopgaver og vil sammen med Louise Gjervig Lehn være foreningens ansigt ud ad til.

Jakob Lindahl har været bestyrelsesmedlem i FOLA gennem adskillige år og er godt kendt med området, så det er både en erfaren og velkendt efterfølger.

Jakob er klar til at tage over hvor Einar slap og fortsætte arbejdet med at løfte kvaliteten i vores dag- og fritidstilbud, at sikre børns fritid, at skabe fokus på den manglende balance mellem familie- og arbejdsliv samt at styrke såvel forældredemokratiet som forældresamarbejdet.

For yderligere kommentarer:

Einar Gylling Dørup tlf. 7266 5405

Jakob Lindahl tlf. 2279 8101

Louise Gjervig Lehn tlf. 4050 7758

2,300,408 Unikke besg