19 March 2019 16:02:37
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Lene Lind

Artiklen ” En farmors bekymringer” er skrevet i 2007, og indsendt til FOLA.

Dette betyder at artiklen er COPYRIGHT til Lene Lind, ligesom alle holdninger og meninger tilskrives Lene Lind.

Lidt om Lene Lind:

Lene Lind (født 1942) har fra 1966 til 2004 været leder af Eksperimentalinstitutionen i København, hvor børn med udviklingsmæssige og følelsesmæssige skader har fået masser af omsorg og "pædagogisk kvalitet".

Derudover har Lene Lind skrevet en række bøger ( På vej – men hvorhen? (år 1998); To verdener (år 1999); Forstå mig dog! (år 2000) ), som har været normdannende for en stor del af det pædagogiske arbejde i dagtilbud i Danmark. Ikke mindst har hendes tænkning omkring primærpædagog- tilknytning for de yngste børn i dagtilbud haft endog meget stor betydning.

Hun har derudover holdt foredrag og undervist i det meste af Norden.
De fleste, der har mødt og oplevet Lene Lind, vil skrive under på, at Lene Lind står for humanisme og pædagogisk kvalitet i BØRNEHØJDE. Som leder, aktiv pædagog, underviser og foredragsholder har tusinder af mennesker gennem årene mødt en sjælden blanding af ydmyghed - integritet - etik og faglighed.

I 2004 modtog Lene Lind ”Peter Sabroe prisen” som uddeles af Børns Vilkår, og som gives til personer, foreninger, organisationer m.v. som i årets løb eller gennem en årrække har ydet en særlig og eksemplarisk indsats til gavn for børn og unge i Danmark.


Har man hørt på eller diskuteret med Lene Lind behøver man ikke være i tvivl om: "Børn er børn og voksne er voksne - og det er de voksne, der har ansvaret for, at børn får en god opvækst".

Til artiklen: ”Børns liv i de danske daginstitutioner; En farmors bekymringer”

God fornøjelse!

2,318,873 Unikke besg