Bliv klogere på om dit barn er skoleparat

Er du i tvivl om dit barn er klar til skolestart? Og hvordan du finder ud af det? Hvordan foregår det hvis man skal have skoleudsættelse? Du er ikke alene og det vil vi gerne hjælpe med. 
 
Forældrerådgivning hos Skole og Forældre og FOLA modtager jævnligt spørgsmål, der kredser om rettigheder og modenhed. Derfor inviterer vi til online foredrag om skoleparathed. 
 
Det er pædagogisk vejleder og familievejleder Christina Drachmann, der skal tage os igennem de mange overvejelser og spørgsmål vi som forældre kan have, når vi skal tage stilling til om barnet er klar til skole. Christina er uddannet pædagog og har de seneste 12 år arbejdet med børn, unge familier, både i daginstitutioner skoler som støttepædagog og som pædagog med anbragte børn og unge og deres familier og familiebehandling i PPR. De seneste 4 år har hun arbejdet i PPR som pædagogisk vejleder og familievejleder i dagplejen, daginstitutioner, skoler og familier i Tårnby kommune.

Hun er i øjeblikket ved 5. modul diplomuddannelse i pædagogik og psykologi, som hun med hendes andre uddannelser som Marte Meo terapeut, uddannelse i Neuroaffektive udviklingspsykologi hos Susan Hart og et hav af kurser kombinere sin teoretiske viden med.

Husk at tilmelde dig via link her i eventen
 
Har du spørgsmål du gerne vil have svar på, skal du sende dem på forhånd til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest en uge før.
.
 
Foredraget er gratis og foregår via zoom d.29. oktober 2020 kl 20:00. men kræver tilmelding via linket.