fbpx

Nyhedsbreve

Sensommer, snotnæser og solskin

Kære læsere af FOLAs nyhedsbrev

Sommerferien er for længst slut, og vi er godt i gang igen. Klar til de mange spændende dagsordener som efteråret byder på.  

 

Børnenes penge

I den næste tid vil budgetterne ude i kommunerne blive lagt. Vi holder øje. Vi hjælper også gerne vores lokale organisationer med at forstå budgetterne.

Vi ved, at der er lagt flere penge ud til kommunerne, som er øremærkede dagtilbuddene. Men vi ved også, at det langt fra er alle steder, de kommer til at kunne mærkes. Enten fordi de slet ikke rækker, fordi de dækker et andet hul i kommunekassen, eller fordi de ligefrem bliver brugt til noget andet. Det er børnenes penge, og det skal kunne mærkes. Det er første skridt mod minimumsnormeringer, og vi skal hele vejen.

Vi sender også mange kærlige tanker til København, som går foran for minimumsnormeringer og afsætter en halv milliard til mere personale i dagtilbud. Det er super stærkt! Vi håber, at andre kommuner følger efter.

København vil indføre minimumsnormeringer

Sol, sommer og minimumsnormeringer...

Sommerferien er lige om hjørnet, og vi glæder os. Det har være en speciel tid med coronakrise og alt det, der følger med den. Vi ser ærlig talt frem til, at vi på den anden side af sommerferien skal arbejde mere fremadrettet på de store liner med vores mærkesager. Når det er sagt, så er der også forhold under coronakrisen, som har sat spot på noget af det, vi står for.

Nyhedsbrev fra April

Kære alle forældre
 
Vi håber, I er okay derude, mens vi alle venter på at hverdagen bliver mere og mere, som vi kender den. Nogle af jer har igen kunnet aflevere jeres børn i dagtilbud, skole, SFO og klub, og andre venter stadig på, at deres børn igen kan blive del af de børne- og ungefællesskaber, de plejer at være en del af.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os