fbpx

Forældremøde i en coronatid (online)

Få hjælp til den gode kommunikation virtuelt

Er du også træt af at I ikke kan komme videre med forældreinddragelse, samarbejde og dialog, fordi corona gør det svært at mødes? FOLA har udviklet en onlineudgave af vores oplæg til forældremøder . Vi  sørger for at corona ikke stopper udviklingsarbejdet. Mødet foregår på platformen Zoom, som ikke kræver nogen tekniske forudsætninger for deltagerne - og gør det muligt at vi kan lave gruppearbejde. FOLA står for alt det tekniske. I skal bare booke, inviterer og logge ind

FOLA arbejder konsekvent på at styrke samarbejdet mellem forældre og institution. Vi ved også, at dette kan være svært i praksis.Mange – både personale og forældre – står famlende overfor opgaven. Hvordan gør man helt konkret? Det kan vi hjælpe med. Vi har en bred erfaring i de mange aspekter og kan bidrage konstruktivt til at rykke forældresamarbejdet til næste niveau. Det gode samarbejde gør, at børn oplever deres tid i institutionen som positiv og tryg. Vi ved, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, tillid, forståelse og åbenhed for dialog.

Derfor tilbyder vi en workshop, der egner sig til forældremødet. Workshoppen sørger for at alle kommer til orde på god, konstruktiv og fremadrettet vis.

 

Forældremøde-workshop: 

Workshoppen er for alle forældre i en institution og er oplagt at gennemføre på et forældremøde. Den kan også gennemføres over zoom i en online-udgave

Vi har i samarbejde med familievejleder Christina Drachmann udviklet en række dialogkort. Kortene sikrer, at dialogen kommer omkring mange af de samarbejdspunkter og dilemmaer, der kan opstå i mødet mellem forældre og personale.  Dialogen sker på en konstruktiv måde og giver forældre og personale en større forståelse for hinanden. Vi slutter workshoppen af med en fælles opsamling, hvor de centrale punkter fra drøftelserne opsummeres, og konkrete forslag deles og debatteres med personalet.

Varighed: 1,5-2 timer

Pris:

Medlem: 3000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

ikke-medlem: 5000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

FOLA´s workshops kan bookes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved