Er du formand for forældrebestyrelsen? eller leder af en institution?  FOLA arbejder konsekvent på at styrke samarbejdet mellem forældre og institution. Vi ved også, at det kan være svært i praksis.Mange – både personale og forældre – står famlende overfor opgaven. Hvordan gør man helt konkret? Det kan vi hjælpe med. Vi har en bred erfaring i de mange aspekter og kan bidrage konstruktivt til at rykke forældresamarbejdet til næste niveau. Det gode samarbejde gør, at børn oplever deres tid i institutionen som positiv og tryg. Vi ved, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, tillid, forståelse og åbenhed for dialog.

Vi har overordnet to typer af workshops til forældre og en rettet til pædogogstuderende. Vi tilpasser altid en workshop til jeres behov. 

Forældremøde-workshop: 

Workshoppen er for alle forældre i en institution og er oplagt at gennemføre på et forældremøde.

Vi har i samarbejde med familievejleder Christina Drachmann udviklet en række dialogkort. Kortene sikrer, at dialogen kommer omkring mange af de samarbejdspunkter og dilemmaer, der kan opstå i mødet mellem forældre og personale.  Dialogen sker på en konstruktiv måde og giver forældre og personale en større forståelse for hinanden. Vi slutter workshoppen af med en fælles opsamling, hvor de centrale punkter fra drøftelserne opsummeres, og konkrete forslag deles og debatteres med personalet.

Varighed: 1,5-2 timer

Pris:

Medlem: 3000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

ikke-medlem: 5000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

FOLA´s workshops kan bookes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.