fbpx

BLIV MEDLEM

Over halvdelen af Københavns kommunale og selvejende institutioner er allerede medlem. Jo flere medmeller KFO har, jo større vægt har vores ord derfor politikere og beslutningstagere. Så skal I også være medlem?

EN STÆRK FORÆLDRESTEMME FÅR POLITIKERNE TIL AT LYTTE

KFO er en anerkendt høringspart på børn- og ungeområdet. Vi er med tæt på forhandlingerne om det kommunale budget og politiske tiltag. Som politisk interesseorganisation holder KFO jævnligt møder med politikere, borgmesteren og embedsmændene på rådhuset. Vi sidder med i diverse politiske udvalg, arbejds- og følgegrupper.

Vi er talerør for forældre, der har børn i en af Københavns dag- eller fritidsinstitutioner. Vi dækker 0-18 års området og arbejder helt overordnet for at forbedre vilkårene for de københavnske børn og forældre i institutionerne.

Som medlem af KFO er man desuden medlem af landsorganisationen FOLA, der arbejder nationalt for at løfte dag- og fritidstilbud.

HVAD KOSTER ET MEDLEMSKAB?

  • Små institutioner (færre end 50 børn) 995 kr/året.

  • Større institutioner (over 50 børn) 1425 kr/året.

  • Personligt medlemskab 95 kr/året

HAR DU SPØRGSMÅL?

  • Hovednummer

    26 35 26 63

  • Kontaktmail

    kfo@kfo.dk

SKAL I OGSÅ VÆRE MEDLEM?

Skriv jeres oplysninger her - så sørger vi for at melde jer ind!

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!
Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Hvad får vi som medlem?

Som medlem af KFO er I som sagt også medlem af landsorganisationen FOLA. Derfor har I også adgang til alle de materialer der er udviklet til at hjælpe bestyrelsesarbejdet godt på vej. Log ind og se under fanen 'dokumenter'. God fornøjelse!

This image for Image Layouts addon

HÅNDBOG TIL
BESTYRELSER & -RÅD

Log in og find jeres håndbog under 'dokumenter'. Her får I det fulde overblik over rollen som repræsentant i et dagtilbud. Læs om jeres opgaver, rollefordelingen og det gode møde! 

Log ind her
This image for Image Layouts addon

ÅRSHJUL TIL
BESTYRELSES-ARBEJDET

Når I holder møder, er det vigtigt, at alle føler, at I bruger tiden godt. Det hænger ofte sammen med at have overblik over de opgaver, der skal løses. Her kan et årshjul være et godt redskab. Log ind og se under 'dokumenter'.

Log ind her
This image for Image Layouts addon

EN TRAPPE TIL KOMMUNIKATION TIL FOR HUSETS FORÆLDRE

Hvem taler man med om hvad? Log ind og se under 'dokumenter'. Her finder du et redskab til at hjælpe forældre med at få overblik over kommunikations-vejene i jeres hus.

Log ind her
This image for Image Layouts addon

PRINCIPPER FRA
BESTYRELSEN

Hvordan laver man principper? Log ind og se under 'dokumenter'. Principper er en af bestyrelsens bedste muligheder for indflydelse. Se vores folder med gode eksempler og guides til at lave jeres egne principper.

Log ind her
This image for Image Layouts addon

BILLEDVÆG MED
BESTYRELSEN OG FORÆLDRERÅDET

Hvem sidder egentlig i bestyrelsen? Log ind, tjek under 'dokumenter' og hent en skabelon til en billedvæg der synliggør hvem I er og hvordan de andre forældre kommer i kontakt med jer.

Log ind her
This image for Image Layouts addon

PLAKAT MED
FORÆLDRE-TELEFONEN

Nogle gange skal forældresamarbejdet hjælpes lidt på vej. FOLA har en gratis og anonym rådgivning, hvor vi lytter og hjælper forældre tilbage til samarbejdet. Print plakaten og del budskabet i jeres hus.

Print plakaten her

TAK

Jeres medlemskab er en afgørende brik i vores store arbejde med at værne om børnenes rettigheder i deres pasningstilbud! 

KFO har siden 1974 samlet forældrestemmerne og vi sender dermed Københavns politikere et stærkt signal og minder dem om forældrenes perspektiv, når der lovgives på området. Ved at styrke forældresamarbejdet i vores dag- og fritidstilbud, løfter vi kvaliteten - til gavn for vores alle sammens børn.

Så af hjertet TAK for jeres medlemskab!
/ Signe Nielsen, formand i KFO

 

 

Image
© 2020 FOLA, All rights reserved