25 March 2019 12:52:38
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Kommunevalg 2013

I dag er der kommunalvalg. Ligesom for mange andre forældre handler kommunalvalget også for mig i høj grad om mine børns hverdag og fremtid.

Hovedfolder: dorthe.jpgMange af de helt afgørende beslutninger for vores børn træffes i byrådene, dermed er det lokalpolitikerne, der er med til at afgøre hvordan vores børns hverdag former sig.

Hvor mange pædagoger skal der være til at passe vores børn? Hvordan ser det ud med min kommunes andel af de 500 millioner kroner øremærket til bedre normeringer? Hvor godt uddannede skal det pædagogiske personale være? Er der en dagtilbudspolitik? Hvordan ser det ud med forældreindflydelsen? Er der reel mulighed for at vælge mellem vuggestue eller dagpleje? Er det ok, at forældre vikarierer for pædagogisk personale? Hvor dyr er en SFO plads? Og hvordan ser det ud med SFO’en, både pris og indhold, efter folkeskolereformen bliver implementeret?

Rigtig mange steder har de lokale forældreorganisationer sat fokus på hvad kandidaterne vil med vores børn, og der er afholdt vælgermøder og blevet stillet spørgsmål til kandidaterne, så jeg er sikker på, at rigtig mange forældre allerede har taget stilling og har haft muglighed for at tage stilling på et kvalificeret grundlag.

Jeg ønsker et godt valg til alle og især et godt valg vores børn, for de har fortjent de bedste politikere.

2,322,429 Unikke besg