fbpx

Oplæg og kurser

FOLA kan skræddersy kurser og oplæg, så de passer til netop det, der rører sig i jeres institution eller kommune

FOLA kan skræddersy kurser og oplæg, så de passer til netop det, der rører sig i jeres institution eller kommune.

Er du formand for forældrebestyrelsen? eller leder af en institution?  FOLA arbejder konsekvent på at styrke samarbejdet mellem forældre og institution. Vi ved også, at det kan være svært i praksis.

Mange – både personale og forældre – står famlende overfor opgaven. Hvordan gør man helt konkret? Det kan vi hjælpe med. Vi har en bred erfaring i de mange aspekter og kan bidrage konstruktivt til at rykke forældresamarbejdet til næste niveau.

Det gode samarbejde gør, at børn oplever deres tid i institutionen som positiv og tryg. Vi ved, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, tillid, forståelse og åbenhed for dialog.

Vi har overordnet to typer af oplæg og kurser til forældre ( et til bestyrelser og råd og et til det gode forældremøde) og en tredje rettet til pædogogstuderende. Vi tilpasser altid  til jeres behov. Klik igennem og se de forskellige typer.

FOLA´s oplæg og kurser kan bookes på  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os