fbpx

Gratis webinarer

Få råd og inspiration gennem en række oplæg om forældrelivet

Få gratis råd og inspiration gennem FOLAs webinarer

I FOLA, forældrenes landsorganisation, bliver vi hver dag kontaktet af forældre, der ringer til vores gratis rådgivning omkring deres barns dag- eller fritidstilbud. Vi hører derfor om de udfordringer som nutidens forældre står overfor og har sammensat en række webinarer som vi løbende udbyder.
Her kan du få indblik i forskellige tematikker som vedrører livet som forælder til et barn i vuggestue, dagpleje, børnehave og sfo. 

god opstart og indkøring i vuggestue, dagpleje og børnehave

GRATIS WEBINAR
Den gode opstart i vuggestue, dagpleje og børnehave
13 april 2023, kl. 20-21

Måske er barslen er ved at nå sin afslutning og en ny hverdag med vuggestue eller dagpleje venter. Eller måske skal dit barn snart starte i børnehave og vænne sig til en ny hverdag, med en masse ældre børn og nye rutiner. Måske er I allerede startet op, men synes at hele processen er lidt svær?

Dette oplæg er tænkt som en hjæpende hånd, så du og dit barn lander godt i de nye omgivelser.

Tilmeld dig her
Hvad er opgaverne som forældrebestyrelse, principper, indstillingsret, læreplan, madvalg

GRATIS WEBINAR
Hvad laver man i forældrebestyrelsen?
1 juni 2023, kl. 20-21

I FOLA er vi ikke i tvivl; forældrebestyrelsen er en virkelig vigtig del af dagtilbuddet. Det er her vi inviteres ind i maskinrummet og får indflydelse på vores børns hverdag. Men hvad laver man egentlig i forældrebestyrelsen og hvad kræver det?
Måske overvejer du at stille op som forældrerepræsentant i dit barns dagtilbud eller er helt nyvalgt? Dette webinar er en kort introduktion for dig, der lige vil vide lidt mere om, hvilke opgaver der venter efter valget. På gensyn!

Tilmeld dig her
Den gode skolestart. Skal dit barn skoleudsættes? Hvordan er man skoleparat? Webinar til forældre om skoleudsættelse

GRATIS WEBINAR
Skolestart? Sådan hjælper du barnet i overgangen
16 november 2023, kl. 20-21

Hvordan får vores barn en god overgang fra børnehaven til skolelivet? Og hvad gør vi, hvis vi er i tvivl om, hvorvidt vores barn overhovedet er klar til skole? 
Dette webinar henvender sig både til dig med et meget skoleparat barn og til dig der er i tvivl om dit barn skal skoleudsættes. Familievejleder Christina Drachmann vil nemlig fortælle os om, hvad der forventes af børnene ved skolestarten, samt hvordan du kan understøtte dit barns udvikling op til og under skolestarten.
Tilmeld dig her
FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved