fbpx

Gratis webinarer

Få råd og inspiration gennem en række oplæg om forældrelivet

Få gratis råd og inspiration gennem FOLAs webinarer

I FOLA, forældrenes landsorganisation, bliver vi hver dag kontaktet af forældre, der ringer til vores gratis rådgivning omkring deres barns dag- eller fritidstilbud. Vi hører derfor om de udfordringer som nutidens forældre står overfor og har sammensat en række webinarer som vi løbende udbyder.
Her kan du få indblik i forskellige tematikker som vedrører livet som forælder til et barn i vuggestue, dagpleje, børnehave og sfo. 

Skal dit barn skoleudsættes? Hvordan er man skoleparat? Webinar til forældre om skoleudsættelse

GRATIS WEBINAR
Skolestart eller skoleudsættelse? Sådan hjælper du barnet i overgangen allerede nu
10 november 2022, kl. 20-21

Hvordan støtter vi barnet i overgangen fra børnehave til skole? Hvordan vi træffer beslutningen om vores barn er klar til skole eller skal have et år mere i børnehaven? Generelt er det er et fælles anliggende mellem skole, børnehave og forældre at hjælpe barnet til en god start i skolen. Men beslutningen om, hvorvidt barnet skal starte eller ej, er i sidste ende forældrenes.
Derfor kan det være rigtig rart at blive klogere på, hvilke parametre vi kan træffe beslutningen ud fra. Samt hvordan du konkret kan understøtte dit barns udvikling socialt, følelsesmæssigt og personligt frem til og under skolestart. Det har vi inviteret familievejleder Christina Drachmann til at fortælle os om på aftenens webinar.
Tilmeld dig her
Hvad er opgaverne som forældrebestyrelse, principper, indstillingsret, læreplan, madvalg

GRATIS WEBINAR
Hvad laver man i forældrebestyrelsen?
23 marts 2023, kl. 20-21

Måske har du siddet længe som forældrerepræsentant i dine børns daginstitution, måske er du helt nyvalgt eller måske overvejer du bare at stille op.
Om du er ny eller gammel i gårde, så kan du her få overblik over opgaverne i forældrebestyrelsen. 

Bag knudrede formuleringer som 'indstillingsret' og 'anvendelse indenfor budgetrammen' ligger nogle fantastisk muligheder for indflydelse i vores børns dagtilbud. Vi hjælper med at oversætte komplicerede beskrivelser til konkrete handlemuligheder, i dette skræddersyede oplæg.

Tilmeld dig her
FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved