fbpx

Presse

Pressemeddelelse: Regeringen svigter Danmarks børn og unge

FOLA, Forældrenes landsorganisation mener, at den nye regering har glemt børnene. Hvordan kan det lade sig gøre, når valgkampen var fyldt med budskaber om stigende mistrivsel.

Pressemeddelelse: Undersøgelse af normering i SFO og klub

Normeringerne i fritidstilbud er kortlagt og de er som ventet elendige. I gennemsnit er der om eftermiddagen 18,1 børn per pædagog på tværs af fritidstilbuddene i kommunerne (SFO, fritidshjem og klub).

Pressemeddelelse: Normeringstal og lov om minimumsnormeringer står i skærende kontrast til massive besparelser på børn

Danmarks Statistik (DST) har (d. 21 sept.) offentliggjort normeringstal for dagtilbud. Tallene siger ikke meget om den hverdag, forældre børn og ansatte står i, fordi området samtidig udsættes for store besparelser i kommunerne.

Pressemeddelelse: I gambler med fremtiden 

I FOLA, Forældrenes Landsorganisation er man langt fra tilfredse med udspillet til finansloven. Her ser man udspillet som et udtryk for, at regeringen ikke har taget et af tidens mest alarmerende problemer på sig nemlig børn og unges mistrivsel. 

Pressemeddelelse: SF har opsagt forlig om folkeskolen - FOLA håber på en ny begyndelse og en genrejsning af fritidsinstitutionerne

FOLA har altid været imod folkeskolereformen.

Pressemeddelelse: Forældretilfredshedsundersøgelsen ændrer ikke på stigende mistrivsel

Forældretilfredshedsundersøgelsen ændrer ikke på stigende mistrivsel.

Resultatet af KL og regeringens forældretilfredshedsundersøgelse er landet. Resultatet er som forventet – forældrene er tilfredse. Men i FOLA mener man, at undersøgelsen rammer skævt.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved