fbpx

Presse

Læs med her når FOLA stiller skarpt på de aktuelle sager på dagtilbuds- og fritidsområdet

Pressemeddelelse: Nye normeringstal dækker over store forringelser og opgørelsesmetoden er forældet  

Danmarks Statistik (DST) har i dag offentliggjort de nyeste tal over normeringerne dagtilbud. Men selvom tallene er nye, så fortsætter den gamle kritik af tallene.  

Pressemeddelelse: Red fritids- og ungdomspædagogikken og læg klubberne under ungdomsskoleloven!

Hvorfor i alverden skal en forældreorganisation blande sig i, hvilken lovgivning de kommunale klubtilbud skal ligge under? Det skal vi fordi, vi i de her dage kan læse, at alt for mange kommunale sparekataloger lægger op til at kommunerne enten helt nedlægger klubber eller lægger dem under folkeskolelovgivningen. Og det bekymrer os mildest talt.

Pressemeddelelse: Regeringen annullerer praksisnormeringer og minimumsnormeringer på institutionsniveau

”Okay, jamen så gør vi det bare selv,” lyder det fra FOLA’s formand Signe, som reaktion på at regeringen annullerer det allerede færdiglavede værktøj, som skulle bruges til at opgøre detaljerede oplysninger om den såkaldte oplevede normering.

Pressemeddelelse: Katastrofale tal - ”Vi SKAL være rasende over de her resultater!”

Kvalitetsrapporten for 0-2-årsområdet viser med al tydelighed, at de tilbud der findes til vores mindste børn, slet ikke er gode nok. Kun én ud af ti vuggestuer leverer ifølge rapporten god kvalitet – ingen tilbud scorer topkarakter i undersøgelsen.

Pressemeddelelse: Politikerne ignorerer børn og unges mistrivsel

Regeringen har på dagens pressemøde præsenteret en stram finanslov. På pressemødet fik børn og unges mistrivsel absolut ingen plads. 

Pressemeddelelse: Regeringen svigter Danmarks børn og unge

FOLA, Forældrenes landsorganisation mener, at den nye regering har glemt børnene. Hvordan kan det lade sig gøre, når valgkampen var fyldt med budskaber om stigende mistrivsel.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved