fbpx

Presse

Pressemeddelelse: Katastrofale tal - ”Vi SKAL være rasende over de her resultater!”

Kvalitetsrapporten for 0-2-årsområdet viser med al tydelighed, at de tilbud der findes til vores mindste børn, slet ikke er gode nok. Kun én ud af ti vuggestuer leverer ifølge rapporten god kvalitet – ingen tilbud scorer topkarakter i undersøgelsen.

Pressemeddelelse: Politikerne ignorerer børn og unges mistrivsel

Regeringen har på dagens pressemøde præsenteret en stram finanslov. På pressemødet fik børn og unges mistrivsel absolut ingen plads. 

Pressemeddelelse: Regeringen svigter Danmarks børn og unge

FOLA, Forældrenes landsorganisation mener, at den nye regering har glemt børnene. Hvordan kan det lade sig gøre, når valgkampen var fyldt med budskaber om stigende mistrivsel.

Pressemeddelelse: Undersøgelse af normering i SFO og klub

Normeringerne i fritidstilbud er kortlagt og de er som ventet elendige. I gennemsnit er der om eftermiddagen 18,1 børn per pædagog på tværs af fritidstilbuddene i kommunerne (SFO, fritidshjem og klub).

Pressemeddelelse: Normeringstal og lov om minimumsnormeringer står i skærende kontrast til massive besparelser på børn

Danmarks Statistik (DST) har (d. 21 sept.) offentliggjort normeringstal for dagtilbud. Tallene siger ikke meget om den hverdag, forældre børn og ansatte står i, fordi området samtidig udsættes for store besparelser i kommunerne.

Pressemeddelelse: I gambler med fremtiden 

I FOLA, Forældrenes Landsorganisation er man langt fra tilfredse med udspillet til finansloven. Her ser man udspillet som et udtryk for, at regeringen ikke har taget et af tidens mest alarmerende problemer på sig nemlig børn og unges mistrivsel. 

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved