fbpx

Presse

Pressemeddelelse: Normeringstal og lov om minimumsnormeringer står i skærende kontrast til massive besparelser på børn

Danmarks Statistik (DST) har (d. 21 sept.) offentliggjort normeringstal for dagtilbud. Tallene siger ikke meget om den hverdag, forældre børn og ansatte står i, fordi området samtidig udsættes for store besparelser i kommunerne.

Pressemeddelelse: I gambler med fremtiden 

I FOLA, Forældrenes Landsorganisation er man langt fra tilfredse med udspillet til finansloven. Her ser man udspillet som et udtryk for, at regeringen ikke har taget et af tidens mest alarmerende problemer på sig nemlig børn og unges mistrivsel. 

Pressemeddelelse: SF har opsagt forlig om folkeskolen - FOLA håber på en ny begyndelse og en genrejsning af fritidsinstitutionerne

FOLA har altid været imod folkeskolereformen.

Pressemeddelelse: Forældretilfredshedsundersøgelsen ændrer ikke på stigende mistrivsel

Forældretilfredshedsundersøgelsen ændrer ikke på stigende mistrivsel.

Resultatet af KL og regeringens forældretilfredshedsundersøgelse er landet. Resultatet er som forventet – forældrene er tilfredse. Men i FOLA mener man, at undersøgelsen rammer skævt.

Pressemeddelelse: Økonomiaftalen er en våd klud i ansigtet på Danmarks forældre 

Økonomiaftalen er en våd klud i ansigtet på Danmarks forældre 

FOLA, Forældrenes landsorganisation mener, at den netop indgået, stramme økonomiaftale både på kort og lang sigt er en kæmpe fejltagelse, som vil forstærke flere negative tendenser i vores samfund.  

Pressemeddelelse: Send en varmecheck til børnene

Drop serviceloftet og send en varmechek til børnene! I dag skal politikerne forhandle en ny varmeaftale hjem. I FOLA, Forældrenes Landsorganisation forventer man, at politikkerne får lavet en aftale, som også sikrer penge til landets institutioner.
FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Valdemarsgade 8, 2.sal
1665 København V.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved