25 March 2019 12:51:23
Kontakt

Telefon: 42 70 51 54

Mail: fola@fola.dk

Pressekontakt


Følg FOLA på Facebook
Klik her
Dybt bekymrende udmelding fra KLs børne- og kulturformand Jørn Sørensen

 

Pressemeddelelse Udsendt d. 17. september 2009.

 

”Dybt bekymrende udmelding fra KLs børne- og kulturformand Jørn Sørensen.

 ”Det gør mig dybt bekymret, når formanden for KLs børne-og kulturudvalg Jørn Sørensen, udtaler til MetroXpress, at "20 lukkedage lyder af meget, men forældrene må tage imod de pasningsmuligheder der er”  og ”Det kan ikke være anderledes. Det er jo stadig professionelle, der tager sig af børnene” siger Lars Klingenberg, formand for FOLA.

”Som forældre kan vi ikke acceptere tingenes tilstand blot fordi der er tale om ”professionelle” pædagoger og medhjælpere” fortsætter Lars Klingenberg. "Vi afleverer vores børn hver morgen i vuggestue, dagpleje og børnehave og for dem handler det i høj grad om tryghed, nærhed og kendte rammer. At aflevere sit barn i en fremmed institution med en masse fremmede børn og voksne, der har en anden pædagogisk hverdag, er ikke en reel mulighed og absolut kun sidste udvej. Personalet kan være nok så kompetent og "professionelt", men det er altså ikke godt nok."

Daginstitutionen er til for børnene og skal understøtte deres trivsel, sundhed, udvikling og læring samt bidrage til, at de får en god og tryg opvækst., sådan som det slås fast i Dagtilbudsloven. "Det er ikke kun en opbevaringsforanstaltning og forældre skal og vil ikke tage til takke med ”det der er”, slutter Lars Klingenberg.

Lars Klingenberg kan træffes på tlf. 70205157 for yderligere kommentarer.

2,322,410 Unikke besg