fbpx

Vi arbejder for

Et styrket forældresamarbejde og bedre vilkår for landets dag- og fritidstilbud

Lad os stå for forældremødet!

FOLA arbejder konsekvent på at styrke samarbejdet mellem forældre og institution. Vi ved også, at dette kan være svært i praksis. Mange – både personale og forældre – står famlende overfor opgaven. Hvordan gør man helt konkret? Det kan vi hjælpe med. Vi har en bred erfaring i de mange aspekter og kan bidrage konstruktivt til at rykke forældresamarbejdet til næste niveau. Det gode samarbejde gør, at børn oplever deres tid i institutionen som positiv og tryg. Vi ved, at et godt samarbejde bygger på gensidig respekt, tillid, forståelse og åbenhed for dialog.

Derfor tilbyder vi et oplæg, der egner sig til forældremødet. Ved hjælp af dialogkort sørger vi  for at alle kommer til orde på god, konstruktiv og fremadrettet vis.

Oplægget kan også gennemføres i en corona-venlig udgave, hvor vi sørger for det tekniske, såsom gruppearbejde, slideshow og facilitering.  

Vi har i samarbejde med familievejleder Christina Drachmann udviklet en række dialogkort. Kortene sikrer, at dialogen kommer omkring mange af de samarbejdspunkter og dilemmaer, der kan opstå i mødet mellem forældre og personale.  Dialogen sker på en konstruktiv måde og giver forældre og personale en større forståelse for hinanden. Vi slutter workshoppen af med en fælles opsamling, hvor de centrale punkter fra drøftelserne opsummeres, og konkrete forslag deles og debatteres med personalet.

Varighed: 1,5-2 timer

Pris:

Medlem: 3000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

ikke-medlem: 5000 kroner plus transport (maks 1000 kr)

FOLA´s oplæg kan bookes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved