fbpx

Generalforsamlinger

Stor interesse blandt vores medlemmer for at være med i landsbestyrelsen - Mød kandidaterne

Stor interesse blandt vores medlemmer for at være med i landsbestyrelsen - Mød kandidaterne

Vi har fået flere henvendelser fra forældre, der ønsker at sidde med i FOLA's bestyrelse - og her kan du læse alt om de kandidater, der allerede nu ønsker at sidde med ved vores bestyrelsesbord.

Er du OGSÅ interesseret i en plads i bestyrelsen? Er din institution medlem af FOLA eller er du personlig medlem, så kan du også få en stol ved vores bestyrelsesbord! Er du i tvivl, om din institution er medlem eller ønsker du at stille op, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mød de nye kandidater, der er forældre til børn i et dag- eller fritidstilbud (listen opdateres frem til generalforsamlingen).

Alle kan deltage på FOLA’s årlige generalforsamling. Tilmeldingsfristen er den 12. marts kl. 12 via dette link: https://2993.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/132964


Mød:

Maria Lund Nielsen, Middelfart
Mit navn er Maria Lund Nielsen, jeg er 39 og jeg bor i Middelfart sammen med min mand og to børn (Kaya på 11 og Max på 7).
Jeg er uddannet Helsekostvejleder, Kosmetiker og Makeup-artist, og arbejder til dagligt i Helsam i Middelfart.

Jeg er meget engageret i forbedringen af vores børneområde, og har siden 2019 været en del af den frivillige gruppe bag Forældrebevægelsen HvorErDerEnVoksen, hvor jeg også sad i styregruppen fra 2020-2022.
Derudover har jeg Facebook-gruppen “HvorErDerEnVoksen - Middelfart kommune".

 

Ines Wellbrock

Ines Wellbrock, Furesø
Jeg vil gerne stille mig op, så her er ti linjer om mig selv:

Min tilgang til livet er:
Hvis jeg får citroner så kan jeg laver limoande a det.
Fra klodser den liver har legger mig i vejen kan jeg bygger også dejligt og hjælpsom ting.
Jeg tror, jeg kan opbygge gode relationer, når jeg lytter til, hvad der er blevet kommunikeret, giver tilbage, hvad jeg har forstået og bliver nysgerrig, hvis de to ting ikke passer sammen.

Som aktivt medlem af FOLA jeg kan giver perspektiver fra
• at være forældre til tre børn i levetiden fra 1 - 7, der er i vuggestue,børnehave og SFO.
• at være en forælder, der tror på, at familiearbejde og at tjene penge kan godt hænge sammen.
• at være en forældre med en multi europæisk tilgang til opdragelse (Tysland, Nederland, Østrig og Danmark)
• at være en forældre det tro på opdraglse fra børn er ikke bare forældrene opgaver men en opgaver til hele sammenfuld
• at være en forældre en den skønneste men og den meest komplex job er har i livet derfor har vi brug for hinanden og bør stå sammen

 

Jeppe Rmer Egebk

Jeppe Rømer Egebæk, Gladsaxe
Jeg hedder Jeppe, er 32 år og bor i Gladsaxe med min kone og vores to sønner Frode på fem og Aske på tre. Jeg arbejder som pressekonsulent i fagforeningen Dansk Metal.
Jeg er meget opmærksom på os forældres rolle i vores børns liv, men dermed også bevidst om, hvor mange timer om dagen, vi bruger væk fra de små. Derfor er det helt essentielt, at vi har gode daginstitutioner og skoler, som hjælper med vores børns udvikling, uden at vi som forældre skal gå for meget på kompromis med vores egne overbevisninger.

Mit store fokus er på brugen af skærme, ligesom jeg ser det som vigtigt, at der bliver plads til leg så længe som muligt. Jeg vil gerne i FOLAs bestyrelse, fordi jeg ser foreningens arbejde som vigtigt, og det giver mig mulighed for at gøre en forskel i mine egne og andres børns liv. Og dermed også hjælpe forældre landet over til at få ro i maven, når de tager på arbejde.

 

Henrik Hjortshj rhus
Henrik Hjortshøj, Århus
Mit navn er Henrik, jeg er 33 år og bor i Brabrand sammen med min hustru Jane og vores 2 drenge Jeremias og Johannes på 9 og 3 år. Jeg arbejder som Sales Executive i en scale up virksomhed i Aarhus. Og så er jeg næstforperson i Århus Forældreorganisation (ÅFO).

Jeg kaster mig ind i ringen for at hoppe med på bestyrelsesvognen, som repræsentant for ÅFO og det er ikke fordi, jeg er vild med endnu et punkt på min to-do-liste. Nej, det er fordi det giver god synergi mellem det lokale og nationale, og fordi jeg simpelthen elsker tanken om, at dagtilbud, SFO og klubber skal være det bedste sted for vores børn - lige efter hjemmet.

Mine børn er lige så meget i børnehave og SFO, som jeg er på arbejde, så det er da kun fair, at stedet er awesome, ikke? Jeg mener, det skal være mere end bare et sted at opbevare dem. Jeg vil gerne, at det er et sted, hvor de har det sjovt, lærer en masse, og hvor de føler sig lige så hjemme som i sofaen med popcorn.

Vi er nødt til at give dem mere end bare børnepasning. Det skal være et sted, hvor de vokser socialt, lærer nye ting og føler sig værdsat, i et samspil med os forældre. Og jeg vil gerne være med til at sikre, at det sker.
Så jeg stiller op til FOLA for at give mine børn og alle de andre unger derude den bedst mulige oplevelse. Jeg tror på, at når forældre og institutioner arbejder sammen, så bliver det hele bare bedre.

 

Christina Tegnstedt
Christina Tengstedt, Frederiksberg
Mit navn er Christina. Jeg er 32 år og bor på Frederiksberg sammen med min mand og to børn på meget snart 4 og 7. Jeg er projektleder i en ngo, hvor jeg arbejder med integration af internationale tilflyttere og bekæmpelse af ensomhed blandt ældre gennem indsatser, der bygger på frivillighed og 1:1-relationer. Derudover bruger jeg en stor del af min fritid på mit frivillige engagement i HJEM - Hjemmeforældrenes Landsorganisation.
Jeg stiller op til bestyrelsen i FOLA, da jeg brændende ønsker at være med til at forbedre vilkårene for familier - børn og forældre - i Danmark. Jeg mener, at det helt generelt er svært for alt for mange småbørnsfamilier i Danmark at skabe sig familieliv i balance. Alt for mange har ondt i maven, når de afleverer deres barn i daginstitution - flere og flere vælger det endda helt fra - og hos alt for mange familier fylder logistikken omkring sygdom enormt meget og børnene kommer i vejen, selvom de har ret til at være første prioritet og være hjemme indtil de er raske.

Jeg er sikker på, at jeg mine erfaringer, kompetencer og politiske flair kan bidrage til FOLA’s vigtige arbejde. Jeg forestiller mig, at jeg som bestyrelsesmedlem særligt vil trække på mine erfaringer med strategisk og praktisk bestyrelsesarbejde, mine mange års erfaringer som projektleder i mindre organisationer, min indsigt i og viden om det familiepolitiske område samt mine personlige erfaringer som mor til børn i daginstitutioner og fritidsklubber - der til tider bliver syge og ofte er det i mere end én dag. Jeg er klar til at tage fat, der hvor det giver bedst mening ud fra resten af bestyrelsens kompetencer og interesseområder.

 

Nuværende bestyrelsesmedlemmer, der er på valg

birgitte
Birgitte Kirk, Vejle (valgt i 2022)

inna
Inna Helbæk Auroréalis, København (valgt i 2022)

tina
Tina Rotbøll, Greve (valgt i 2022)

anne
Anne Dahl Thing, Egedal (valgt i 2022) – politisk næstformand

stine
Stine Andersen, Næstved, opstiller som suppleant

FOLA - logo

Forældrenes Landsorganisation
Raffinaderivej 8, bygn. B, 1.sal, C13
2300 København S.

E-mail: fola@fola.dk
Hovednummer: 73 70 73 77

Presse: 40 12 98 09

 

Følg os

© 2020 FOLA, All rights reserved